Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fórumok képes leírás - Háztartási gép.tlap.hu
részletek »

Fórumok - Háztartási gép.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: haztartasi-gep.tlap.hu » Fórumok
Keresés
Találatok száma - 5 db
Ezermester fórum

Ezermester fórum

Magyarország legrégebbi kreatív magazinja, ami teljesen megújulva a következő témákkal foglalkozik: környezetbarát technológiák, építészet, épületgépészet, gépek, szerszámok, kertrendezés, kertépítés, újdonságok

Gőztisztító és vasaló fórum

Gőztisztító és vasaló fórum

Szeretnék egy gőztisztítót, olyat, ami úgy néz ki, mint egy hagyományos porszívó. Azok nagy nyeles, mint a TV Shop-os, azok nem tetszenek. A neten láttam egyet, és van hozzá csatlakoztatható vasaló is. Miben más egy ilyen vasaló, mint egy hagyományos? Mire érdemes figyelmi ezeknél a készülékeknél? Amit én láttam, az Lavor márkájú. Ezt ismeri valaki? Nekem elsősorban felmosásra és ablaktisztításra kellene. Fát is lehet vele tisztítani? Nem tesz kárt például az ablakkeretben?

Mosogatógép fórum

Mosogatógép fórum

Mosogatógép vélemények. Szeretnék többet tudni mielőtt vásárolnék mosogatógépet! Szépen mosogatnak-e, mennyi a fogyasztásuk, mennyi idő alatt mosogatnak el? Kinek mi a véleménye? Várom a véleményeket, hozzászólásokat!

Használati utasítások fórum

Használati utasítások fórum

Háztartási gépek használati utasításai szerezhetők be ezen az oldalon. Többségében mosógépek, mosogatógépek, tűzhelyek, főzőlapok, hűtők mellett néhány szórakoztató eszközhöz is beszerezhetjük e nélkülözhetetlen könyvecskét.

Háztartási gépek fórum

Háztartási gépek fórum

Mivel a lakás berendezése előtt állunk, és tanácstalanul járjuk a boltokat, jó lenne itt megbeszélni, hogy ki milyen háztartási gép márkákkal elégedett? Konkrétan hűtő, főzőlap, sütő, mosogatógép, elszívó érdekelne... Mert árban nincs olyan lényeges különbség, de minőségben gondolom annál több.

Tuti menü