Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Sütés, főzés képes leírás - Háztartási gép.tlap.hu
részletek »

Sütés, főzés - Háztartási gép.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: haztartasi-gep.tlap.hu » Sütés, főzés
Keresés
Találatok száma - 14 db
Kerti grill sütők

Kerti grill sütők

Tökéletes kerti grill élmény elektromos, faszenes és gázüzemű grillsütőinkkel. Nézze meg széles kínálatunkat a szabadtéri konyhától a házi füstölőig, és válassza ki azt a kerti sütőt, amely hosszú távon is valóra váltja az álmait! Kínálatunkban kizárólag minőségi, bevizsgált grillek szerepelnek, hogy a közös kerti program mindenki számára biztonságos, vidám élmény legyen. Szépítse meg a nyári délutánokat egy összejövetellel, szórakozzon együtt barátaival! Kerti sütő szakértőktől? Grillsütők.hu! Tökéletes kerti grill élmény elektromos, faszenes és gázüzemű grillsütőinkkel. Nézze meg széles kínálatunkat a szabadtéri konyhától a házi füstölőig, és válassza ki azt a kerti sütőt, amely hosszú távon is valóra váltja az álmait! Kínálatunkban kizárólag minőségi, bevizsgált grillek szerepelnek, hogy a közös kerti program mindenki számára biztonságos, vidám élmény legyen. Szépítse meg a nyári délutánokat egy összejövetellel, szórakozzon együtt barátaival! Kerti sütő szakértőktől? Grillsütők.hu!

Indukciós főzőlapok webáruháza

Indukciós főzőlapok webáruháza

Az indukciós főzőlapok napjainkban az egyik legmodernebb, leghatékonyabb konyhai berendezéseknek tekinthetők. Többségük rendelkezik azokkal a funkciókkal, amelyek megkönnyítik a háziasszonyok dolgát, biztonságot, kényelmet adnak. Ön is hamar észre fogja venni, hogy ha indukciós főzőlapon készíti ételeit, a készítés szinte élménnyé válik. Legyen kis vagy nagy konyhája, szűk vagy kiterjedt családi, baráti, rokoni köre, az indukciós főzőlap a gyors, egyszerű és hatékony főzés kulcsa, bármekkora is a vendégsereg!

Foodie's webshop: prémium edények, konyhai kellékek

Foodie's webshop: prémium edények, konyhai kellékek

A Foodies gourmet webáruházunkban prémium kategóriás palackhűtők, italhűtők, borkellék szettek, lassúfőző edények és japán konyhai mesterkések közül válogathat. Valamennyi megrendelést ingyenesen kiszállítjuk az ország több mint 400 Pick Pack Pontjára. A foodie nem több, inkább egy kicsit más, mint egy gourmet, egy ínyenc. A foodie érteni, részleteiben ismerni akarja azt, hogy ami kiváló, mitől is az igazából. Legyen az egy prémium minőségű bor vagy egy kézzel kovácsolt, élethosszig éles mesterkés.

Assistent robotgép

Assistent robotgép

Válassza az Assistent Original robotgépet, ha robusztus, nagy teljesítményű, és megbízható konyhagépet keres! Legyen az kenyértészta dagasztás, habverés, hús darálás, vagy akár müzli készítés - az Assistent robotgépei sosem fogják cserben hagyni. Ma már számos kiegészítőt lehet vásárolni a robotgéphez, például narancs facsarót, turmix fejrészt, müzli készítőt, zöldség szeletelőt, húsdarálót, de tervező csapatunk folyamatosan töri a fejét a következő újdonságon. Budaörsi irodánkban megtekintheti az Assistent robotgépeket működés közben, és előzetes egyeztetés alapján van lehetőség a személyes vásárlásra is, de igény esetén futárszolgálattal házhoz is szállítjuk Önnek robotgépét.

Gofrisütő

Gofrisütő

Gofrisütő készüléket keres? Válassza a minőségi gofrisütő márkák egyikét, és a gofrisütő használata Önnek is gyerekjáték lesz. Ismerje meg gofrisütő készülékeinket: dupla gofrisütők, gofrisütő ami egyben melegszendvics sütő is, illetve gofrisütő készülék barnítás szabályozóval ellátva. Ismerje meg a minőségi gofrisütő berendezéseket ön is, és süssön gofrit könnyedén egy új, professzionális gofrisütővel. Kattintson és tudjon meg többet a gofrisütőkről és használatukról, hogy Önnek is elérhető legyen mindig a friss gofri otthon:

Grillsütő berendezések

Grillsütő berendezések

Szeret egészségesen étkezni és jókat enni? Az elektromos grillsütő használatával gyorsan tud zamatos és zsírszegény ételeket készíteni.Grillsütő használata Ön szerint sem mindennapos? Az új technológiának köszönhetően a grillsütők már a mindennapok részévé válhatnak. Grillezzen biztonságos grillsütőjével akár rossz időben, esőben, hóban, fagyban, lakásában. Ne bajlódjon a szénnel, vagy a fa meggyújtásával, grillsütőjét egyszerűen csak dugja be a konnektorba, és magától gyorsan és egyenletesen felmelegszik. Grillsütő használata legyen Önnek is könnyű és egyszerű. Ismerje minőségi grillsütő berendezéseinket, és válogasson kedvére

TVS olasz tapadásmentes edények

TVS olasz tapadásmentes edények

Legyen szó indukciós, kerámia bevonatú tapadásmentes edényekről, akkor válassza Olaszország piacvezető márkáját a TVS-t! TVS termékei megalkotásánál a legmegfelelőbb nyersanyagokat és a legmagasabb színvonalú technológiát alkalmazza, garantálva ezzel termékei minőségét és tartósságát.A forradalmi nanotechnológiás kerámia burkolatnak köszönhetően a TVS edények különösen ellenállnak a hőnek, karcolásnak és horzsolásoknak.Könnyű tisztítani és ideális a ropogós,aranyló ételek sütésére minimális zsiradék felhasználásával. A sikert a részletekig tökéletesen kidolgozott edények, a különböző piacokhoz való alkalmazkodó készség és a vásárlóknak nyújtott magas színvonal teszi lehetővé számára.

Lugaskonyhagép webáruház

Lugaskonyhagép webáruház

A szaktanácsadás és értékesítés előtt, meghallgatjuk elképzelését a konyhagépéről, igény szerint a megrendelt termékek házhozszállítását és beépítését is elvégezzük. Hisszük, hogy a legjobb termék is csak a megfelelően felkészült felhasználó kezében válhat valódi eszközzé.

Páraelszívó vásárlási tanácsok

Páraelszívó vásárlási tanácsok

A gyártók a páraelszívókat, úgy alakítják ki, hogy megfeleljenek a különböző igénybevételeknek és felhasználási területeknek. Ezért a készülékek nem csak különböző szívóteljesítménnyel rendelkeznek, hanem több fokozatban is szabályozhatók. A teljesítmény általában 2 - 3 fokozatban szabályozható. Egyes modelleknél, a fokozottabb igénybevételekre intenzív fokozat is szolgál, mely működhet folyamatosan, vagy csak bizonyos ideig hogy az így keletkező kellemetlen szagokat eltávolítsa.

Hirdetés
Az indukciós főzőlap

Az indukciós főzőlap

Mindenekelőtt érdemes tisztázni a fogalmat: mit jelent ez a kifejezés, indukció? Nos, az indukció lényege, hogy az elektromos áram gerjesztése a mágneses térerősség változtatásával, vagy a vezető mozgatásával a mágneses térben jön létre. Elvét a 19. század közepén James Clark Maxwel fizikus fedezték fel. Ő jött rá, hogy ha fémet helyez mágneses mezőbe, akkor hő keletkezik. Az 1970-es évek végén használták először a technlogiát főzéshez.

Hűtőszekrény vásárlási tanácsok

Hűtőszekrény vásárlási tanácsok

A megfelelő háztartási hűtőszekrény kiválasztásához többféle műszaki és esztétikai szempontot kell figyelembe venni, és nem árt, ha a folyamatos és zavartalan üzemeltetés érdekében odafigyelünk néhány alapvető részletre.

Mosogatógép vásárlási tanácsok

Mosogatógép vásárlási tanácsok

Néhány;éve;még;úri huncutságnak;számítottak a;mosogatógépek.;Mára; bátran;állítjuk,;hogy; aki beruházott;egy;ilyen okos;készülékbe,;a legjobb barátnői;mellé;sorolja. Szakértőnk,;intelligens;segítőink;gondta lan;használatához nyújt;segítséget.

Az olajsütő

Az olajsütő

Az olajsütő modern, rendszerint elektromos konyhai eszköz, amely az ételek olajban sütését teszi könnyebbé. A magas hőmérsékletű, az ételt bőven ellepő olajban a sütés folyamán több kémiai folyamat játszódik le az étel felszínén és belsejében is. A felszín közvetlenül érintkezik a 130-190˚C-os olajjal, és pörkölődött, keményebb réteggé alakul. Ez meggátolja az olaj érintkezését az étel belsejével, így a belső rész anyagainak kiáramlását, kioldódását.

A mikrohullámú sütő

A mikrohullámú sütő

A mikrohullámú sütő egy konyhai berendezés, amely mikrohullám segítségével ételeket és folyadékokat melegít fel. Feltalálója az amerikai Percy Spencer mérnök volt. A mikrohullámú sütő 2,45 GHz-es rádióhullámok segítségével forgatja illetve rezgeti a melegítendő étel illetve ital dipólus molekuláit, az ennek következtében fellépő súrlódás során pedig hő fejlődik, ami felmelegíti az ételt.

Tuti menü