Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szépségápolás képes leírás - Háztartási gép.tlap.hu
részletek »

Szépségápolás - Háztartási gép.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: haztartasi-gep.tlap.hu » Szépségápolás
Keresés
Találatok száma - 5 db
Tchibo webáruház

Tchibo webáruház

Szépségápolási eszközök, női és férfi ruházati termékek és kiegészítők, és minden ami a háztartásban hasznos lehet megtalálható a hetente megújuló választékkal rendelkező Tchibo online webáruházban. Rendeljen akár ingyenes házhozszállítással.

Kaldi Áruház

Kaldi Áruház

Webáruházunk felépítése kényelmes és gyors tájékozódási lehetőséget biztosít a vásárlók számára, a menüpontok segítségével könnyedén navigálhat az áruházban. Az áruházban található termékek között a 'Termékek' menüpont segítségével böngészhet. Először az áruházban található kategóriákat láthatja. Ha olyan kategóriába lép, ahol termékek találhatók, akkor ott megtekintheti a termékek nevét, árát, képét. A kosár jelre kattintva a terméket a kosárba helyezheti. Ha az adott kategóriában lévő összes termék nem fér ki egy oldalra, akkor a termékek felett és alatt lévő számok segítségével lapozhat.

Hajvasalási tanácsok

Hajvasalási tanácsok

Bár ebben az évben a hullámos és göndör haj a menő, a hajvasalás nem ment ki a divatból. Hogy ne égessük szét a fejünkön a rőzsét, szakembert is megkérdeztünk. Nem áll módunkban reprezentatív kutatási eredményekkel előrukkolni, de tapasztalataink azt mutatják, hogy a férfiak szemében sokkal szexibb egy hullámos, vagy göndör hajú nő. Ennek ellenére az utóbbi években egyre nagyobb számmal fogynak a hajsimító berendezések, hajtípusra való tekintet nélkül.

A hajszárító története

A hajszárító története

A hajszárításra való igény már régen megjelent az emberek körében. Mégis egészen a 19. század végéig kellett várnunk erre a hasznos eszközre. Az első prototípus az emberi kreativitás dicséretének jegyében született, nem véletlenül. A nem sokkal korábban kifejlesztett porszívó ugyanis egy sor kérdést vetett fel a kor embere fejében. Így történhetett, hogy a századforduló hölgyei úgy szárították hajukat, hogy egy tömlőt erősítettek a porszívó kifúvó nyílásához.

Borotva teszt

Borotva teszt

Magyarországon minden tizedik férfi használ elektromos borotvát. Bár ez viszonylag kicsi aránynak számít, vannak, akik a - a hab és víz nélküli használatot lehetővé tévő - rugalmasságuk miatt a villanyborotvákra esküsznek. Ezt igyekeznek kihasználni a gyártók is, így nem volt nehéz dolgunk, tesztünk impozáns választékból tudott meríteni.

Tuti menü