Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Takarítás képes leírás - Háztartási gép.tlap.hu
részletek »

Takarítás - Háztartási gép.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: haztartasi-gep.tlap.hu » Takarítás
Keresés
Találatok száma - 10 db
Takarítógép forgalmazás

Takarítógép forgalmazás

Minőségi Tennant és Sebo takarítógépek a Ro-Land Plus Kft. kínálatában. Tennant termékeiket 2 év garanciával forgalmazzák, kedvező áron, valamint 7 év garanciát vállalnak alkatrész utánpótlásra. A Sebo takarítógépekre 1 év garanciát biztosítanak. A takarítógépeken kívül rengetek tisztítószert (felületkezelők és bevonatok, folyékony szappan, ipari krémek és szappanok és sok más) és egyéb takarításhoz nélkülözhetetlen terméket is forgalmaznak vásárlóik számára. Telephelyük a XIV. kerületben található, jól megközelíthető helyen.

Porzsákbázis

Porzsákbázis

Óriási raktárkészlettel rendelkezünk, így a rendelést azonnal tudjuk küldeni. Papír, textil, és hosszú élettartamú, kiváló szívásteljesítményt biztosító prémium szintetikus porzsákok széles választéka azonnal rendelhető webáruházunkból, vagy akár személyesen is átvehető szaküzletünkben. Forgalmazunk S-bag-et és univerzális porzsákokat is, hogy biztosan találjon megfelelő terméket, továbbá szűrők, porszívók, porszívó-tartozékok, valamint konyhai kisgépek és tartozékaik is megtalálhatók webáruházunkban. Látogasson el hozzánk!

Porzsákok, porszívó tartozékok

Porzsákok, porszívó tartozékok

Ha Ön allergiás vagy van allergiás családtagja, és szeretne pormentes lakásban élni, akkor látogasson el Magyarország legnagyobb porzsákokat forgalmazó webáruházába. Vásároljon pormentes lakást 2000 forint alatt! Látogasson el Magyarország legnagyobb porzsákokat forgalmazó webáruházába, ahol több, mint 10000 porszívó típushoz talál porzsákot. Kínálatunkban megtalál még számos tartozékot, kiegészítőt is, melyek nem csak a porszívózást, de a mindennapokat is könnyebbé teszik. Kellemes vásárlást, és pormentes napot kívánunk!

Vegyszer nélküli gőztisztítók

Vegyszer nélküli gőztisztítók

Tiszta lakás? Nem álom! A gőztisztítók legnagyobb előnye, hogy vegyszermentes is használhatóak, így nem kell attól félni, hogy az egészségre káros vegyszerek megtapadnak a lakásban. A Gőztisztítókkal akár a gyermekjátékokat is biztonságosan letakaríthatja. Ha felkeresi honlapunkat, akkor többféle gőztisztító közül választhatja ki az Ön számára legmegfelelőbbet. H2O Mop x5, H2O Mop Ultra, Steam Brush textilgőzölő, Rovus Steam Mop Gőzölős felmosó, stb. További információkért látogassa meg honlapunkat, ahol kedvére válogathat gőztisztítóink közül!

Takarítógép bérlés

Takarítógép bérlés

Honlapunkon lehetőséget nyújtunk különböző takarítógépek bérlésére részletes leírással a takarítógép teljesítményéről, és egyéb tulajdonságairól. A takarítógépek bérbeadásán kívül szintén foglalkozunk társasház takarítással, ablaktisztítással (akár alpintechnikás módszerekkel is), kertgondozással. Ha részletesebb infokat szeretne megtudni cégünkről, látogasson el weboldalunkra!

Porzsákbolt

Porzsákbolt

A Porzsákbolt webáruházában nagyszerű lehetőség, hogy minden porszívóhoz megtalálja a megfelelő porzsákot. Otthonról kényelmesen leadhatja rendelését, melyet akár ingyenes házhoz szállítással is átvehet. A porzsákok mellett kiváló porszívók közül válogathat, legyen az akár háztartási, száraz-nedves vagy ipari porszívó. Kiegészítők széles választéka található meg a webáruházban, mint pl: hepaszűrők, illatosítók, mikro- és motorszűrők.

Porzsak.hu - Ötletek hasznos tanácsok!

Porzsak.hu - Ötletek hasznos tanácsok!

A háztartási gép - forgalmazók rendre panaszolják az utóbbi időben, hogy a keresletből arra lehet következtetni: a magyar családok, hacsak lehet, halogatják háztartási gépeik cseréjét. Talán csak a porszívóeladásokra nincs panaszuk - e sokkiegészítős masinák ugyanis a többi háztartási gépnél általában hamarabb érnek meg a cserére. Nem mindegy hát, milyet választunk a vásárlásnál. A tíz évvel ezelőtt 'honos' porszívó-típusok ma már általában elavultnak számítanak. Akkoriban 400-800 watt teljesítményű, percenként 12-15 ezres fordulatszámú villamos motorokkal voltak ellátva ezek a masinák - mára viszont erősebbek lettek a motorok: teljesítményük 800-1200 wattra nőtt, jóllehet a fordulatszámuk nem változott. Ettől azonban még nem jobb egy porszívó, csak több áramot fogyaszt. Rendeltetésének akkor tesz igazán eleget, ha minél nagyobb erővel minél több levegőt - s vele minél több szennyeződést - szív fel a tisztítandó felületről egységnyi idő alatt. Amikor tehát a boltban kérdésünkre - 'Milyen teljesítményű ez a gép?' - mondjuk azt a választ kapjuk, hogy 1200 wattos, igazából nem nyertünk feleletet.

A porszívó és a takarítógép

A porszívó és a takarítógép

A lakás takarításánál vitathatatlanul a porszívóé a főszerep. Háztartásunk tehát fontos, szinte alapvető tartozéka a megbízható gép, nagyon lényeges annak szívóhatása, tisztítási tulajdonságai, és nem utolsósorban élettartama. A sokfajta porszívó közül a padlóporszívó a legismertebb, úgyszólván minden háztartásban megtalálható. Takarítógép régóta létezik, de eleddig jobbára csak iparban, közintézményekben használták. Mostanra hódított teret a háztartásokban is. Voltaképpen ez a gép olyan porszívónak tekinthető, amely nemcsak a száraz port szívja fel, hanem nedvesen is tisztit, sőt, képes arra is, hogy a padozatot felmossa, illetve a szőnyegeket és a kárpitot átmossa, vagyis nedvesen tisztítson.

A porszívókról mindent

A porszívókról mindent

Porzsákos vagy porzsák nélküli? Ezerwattos vagy kétezres? Gurulós vagy nyeles? Porszívót venni nehéz. Bár pénztárcánk vastagsága - mint mindig, most is - mérvadó, nem árt, ha tisztában vagyunk a jól hangzó jellemzők nevének jelentésével. Sok esetben ugyanis teljesen felesleges a drágábbat választani, igaz, allergiás családtag esetén már nem célszerű az alapmodellek körében nézelődni.

Hirdetés
Porszívó teszt

Porszívó teszt

Egy európai uniós, közel 70 típust érintő, minden részletre kiterjedő laboratóriumi teszt zajlott az elmúlt fél évben. Ennek eredményeit az itthon megvásárolható készülékek bemutatása mellett arra használtuk fel, hogy megvizsgáljuk, a porzsák nélküli berendezések sikere műszakilag megalapozott-e, korszakváltás előtt állunk-e esetleg a porszívók piacán.

Tuti menü