Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Tesztek és vélemények képes leírás - Háztartási gép.tlap.hu
részletek »

Tesztek és vélemények - Háztartási gép.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: haztartasi-gep.tlap.hu » Tesztek és vélemények
Keresés
Találatok száma - 6 db
A porszívóvásárlás rejtelmei

A porszívóvásárlás rejtelmei

Az elmúlt egy-két évben megszámlálhatatlan típusú száraz porszívó lepte el a hazai üzleteket. Ezért aki egy új porszívó vásárlására szánja el magát, elsőre bizony csak azt tudja teljes bizonyossággal eldönteni, hogy a kiállított darabok közül melyiknek megfelelő az ára és melyiknek tetszik a színe.

Mosógép - A felhasználók véleménye

Mosógép - A felhasználók véleménye

344981 emberek adták véleményt és pontszámot Mosógép termékek. A pontozás eredménye a vizsgálatok és kísérletek a valódi felhasználók. Ők értékelik a felhasználó barát, teljesítmény, megbízhatóság és ár-érték arányt.

Mosogatógépek tesztje

Mosogatógépek tesztje

Vezető márkák, nagyító alatt. Vajon megéri-e, hogy egy kicsit lustálkodhass, vagy pénz- és energiapazarlás a mosogatógépek használata? A háztartás egyik megkerülhetetlen, nem túl kellemes feladata az étkezés utáni mosogatás. Az edények, tányérok, poharak, evőeszközök hagyományos, kézi mosogatása rengeteg időt, vizet és energiát emészt fel.

Gőzállomások tesztje

Gőzállomások tesztje

A gőzvasalók új generációja a gőzállomás, amely a professzionális nagynyomású készülékek otthoni verziója. Elnevezése első hallásra nem hangzik túlzottan bizalomgerjesztően, ám aki egyszer kipróbálja esküszik rá, főleg, ha egyszerre sokat szokott vasalni, mert ezekkel a masinákkal sokkal gyorsabb, egyszerűbb és hatékonyabb a munka.

Műszaki mi micsoda

Műszaki mi micsoda

Egy műszaki eszköz vásárlása évekre szóló, komoly döntés. Sokan mégis teljesen tanácstalanok a vásárlás során. Nem tudják, mit jelentenek a szórólapokban, hirdetéseken szereplő kifejezések. Gyakran csak utólag jönnek rá, hogy nem olyan terméket vásároltak, mint amire igazából szükségük lenne. Honlapunk segít Önnek eligazodni a műszaki eszközök világában. Megismerheti azokat a fontos funkciókat és szolgáltatásokat, amelyeket érdemes figyelembe venni a készülék kiválasztása előtt.

Takarító robot teszt

Takarító robot teszt

Szerencsére az iRobot cég döntéshozói is felismerték ezt a problémát, így a Roomba porszívórobot után nekiálltak a felmosást automatizáló testvér, a Scooba kifejlesztésének. Egy alapos padlótakarítás kétlépcsős folyamat: a porszívóval összeszedjük a kosz nagyját, majd felmosunk, hogy az összes port és makacsabb szennyeződést is eltávolítsuk. A korábban már bemutatott Roomba az első lépésben segít, de a vödröt és a felmosórongyot így is elő kell venni.

Tuti menü